Polish LP fans?

Welcome! :smile:
Polish fans gather here to talk and get to know

2 Likes

witam i o zdrówko pytam xD

1 Like

Hello! How are you? I am so happy that I managed to buy the tickets for the concert in Rybnik. I can’t wait!!!

1 Like

Łączę się w pozdrowieniach :slight_smile:

Witam Polskich członków LPU, mam pytanie, w jaki sposób mogę się “zapisać” na losowanie M&G?

Hi Polish LPU Members, how can i sign up to meet & greed ?

M&G jeszcze nie zostało ogłoszone. Jeszcze sporo czasu do tego :wink: Też na to czekam :slight_smile:

1 Like

Witam witam :smiley:
Mam na imię Arek, jestem z Bogatyni, widzimy się w sierpniu w Rybniku :stuck_out_tongue_winking_eye:
Tu możey popisać ze sobą po polsku,
pozrówki :v:

Welcome welcome :smiley:
I’m Arek from Bogatynia, see you in August on the Rybnik
Here we can write in Polish,
greetings :v:

P.S. mogą być małe błędy, nie jestem mistrzem angielskiego :wink:

1 Like

Siema Arek ! Wbijamy razem na Rybnik ! Bogatynia przejmie GC ! :smiley: haha :smiley:
Przedstawie się żeby nie było że jestem nie kulturalny :smile:
Mam na imie Mateusz, tak jak Arek pochodze z Bogatyni (dolnyśląsk) no i widzimy się 25 !

1 Like

Witam wszystkich i pozdrawiam :slight_smile:
Nazywam się Maciek i jestem z Tomaszowa Lubelskiego. Byłem we Wrocławiu, a bilety na Rybnik już kupione. Pozdrawiam wszystkich !

Hello everyone
My name’s Maciek and I’m from Tomaszów Lubelski. I Was in Wroclaw and I allready bought tickets to Rybnik :slight_smile: Greetings !

Czesc
jestem Tomek, urodzilem sie w Grudziadzu ale mieszkam od 27 lat w niemczech, mam 35 lat.
bylem juz na 7 koncertach, raz w polsce nakoncercie w Chorzowie w roku 2007

niestety chyba nie uda mi sie przyleciec do rybnika na koncert, za to jade do Düsseldorfu bo mam tylko kawalek.
chetnie poznam polskich fanow LP

jak dlugo jestescie fanami LP? ja od roku 2003 jak wyszlo somewhere i belong

Ja z jakies nie cale 5 lat. Zaczelam sluchac jakos kolo 2011 roku.

a kto z was byl w Chorzowie w roku 2007?

Cześć
Jestem Kasia i jestem z Kielc i raczej też będę w Rybniku :smile:
Pozdrowienia dla wszystkich !
Do 25 sierpnia :sunglasses:

Cześć wszystkim :smiley:
Jestem Karolina, mieszkam w Tarnowskich Górach (Śląsk, miasto obok Bytomia, Chorzowa).
Byłam na koncercie we Wrocławiu, teraz oczywiście na Rybnik też się wybieram! Oczywiście GC. Mam nadzieję na M&G albo chociaż wcześniejsze wejscie dla LPU xD
LP słucham gdzieś od 2012 (od Burn it Down), choć tak na poważnie to od początku 2013, kiedy wydano singiel Castle Of Glass i wtedy też pierwszy raz przesłuchałam Living Things :smiley: w LPU od końcówki 2014.

@Arcadius nie wiem skąd, ale skąds cię kojarzę :smile:

zazdroszcze wam koncertu w rybniku :stuck_out_tongue:

1 Like

To ja też coś o sobie:
Mam 18 lat. Fanem LP jestem od kiedy usłyszałem utwór Blackout w FIFIE 11 xD To była chyba końcówka 2010 roku jak się nie mylę.
Byłem we Wrocławiu, mam już bilet na GC w Rybniku, w LPU jestem od jakiegoś miesiąca, wykupiłem członkostwo specjalnie z okazji koncertu, również czekam na M&G.
@LinkinTomek zazdroszczę stażu
@xTirea ja też nie wiem

zycze wam duzo szczescia w loteri o M&G ktos z was musi sie dostac :slight_smile:

Hmm ja słucham LP jakoś 8-9 lat. LPU posiadam od 2012r . Byłem póki co na OWF 2012 z wygranym M&G ,we Wrocku no i teraz oczekuje z biletem GC EE na Rybnik :slight_smile:

Ja byłam :slight_smile: