Polish LP fans?

Od momentu usłyszenia “One step closer”, czyli o ile się nie mylę od 2000 roku :slight_smile:

1 Like

Heloł tu Lena :stuck_out_tongue:
LP w moim sercu jest od 2000 roku :smiley:
Byłam w Chorzowie, Warszawie, we Wrocławiu. W tym roku wybierałam się gdzieś poza granice a tu prosze Rybnik się trafił ( choc liczylam na Gdansk ) - bilet oczywiscie zaklepany innej opcji nie ma :grin:

1 Like

Hey! ja również oczekuję z biletem GC EE w Rybniku i coraz bardziej nie mogę się doczekać tego dnia! We Wrocławiu, skąd pochodzę, byłam pierwszy raz na koncercie LP :blush: skakałam po lewej stronie sceny na trybunach i teraz mam oto do Was pytanie :smile: to organizator da znać wcześniej na stronie od kiedy będzie to EE ? ;/ pomóżcie się ogarnąć z tym tematem - wielkie dzięki i do zobaczenia ! PS. ktoś coś wie na temat ewent. niespodzianek podczas koncertu dla LP, tak jak to miało miejsce podczas koncertu we Wrocławiu ? pozdr!

EE jest zazwyczaj 30min przed normalnym otwarciem bramek.

No i jednak przylece z niemiec do rybnika na koncert, nie moge inaczej :smiley: niestety tylko gc ale mam nadzieje na m&g

1 Like

dzięki za odpowiedź. Hmm… myślałam, że jeszcze wcześniej … :stuck_out_tongue_winking_eye:

Witam wszystkich, tu Justyna :slight_smile:
LP słucham namiętnie od jakichś 4-5 lat, choć pierwsze kawałki słyszałam już jako kilkuletni brzdąc :stuck_out_tongue_winking_eye:
Mój pierwszy koncert - we Wrocku, teraz czekam z niecierpliowścią na Rybnik ^^ Do zobaczenia! :wink:

Heja ponownie. Odświeżyłam właśnie swoje konto LPU i czekam na koncert w Rybniku. Dziwne miejsce wybrali, wolałabym Łódź, ale ważne że do nas wracają :slight_smile:

Witam, witam :wink:

Witam, mam na imię Filip mieszkam niedaleko Bydgoszczy i właśnie zainwestowałem w LPU
Pozdrawiam :slightly_smiling:

1 Like